Jeugdharmonie De Biesenfluiters

Jeugdharmonie De Biesenfluiters is een harmonieorkest voor jonge en beginnende muzikanten.

Alle muzikanten die al een jaar of langer een blaasinstrument of slagwerk bespelen zijn welkom!

Onder leiding van dirigent Stijn Somers en recent Jens Boelen, repeteren we iedere zaterdagavond van 18h30 tot 19h30. Jeugdige muzikanten van Rijkhoven (of buurgemeenten) komen langs om te musiceren en zich te amuseren. We spelen werkelijk alle soorten muziek: van Dimitri Vegas & Like Mike tot ABBA.

Alles komt aan bod!

We geven onze muzikanten ook de kans om op te treden! Elk jaar organiseren we een koffieconcert. Voor de jeugdharmonie’ers is het een unieke ervaring, die hen een grote stap dichter brengt naar de “grote” harmonie. Doorheen het jaar organiseren we ook één groot concert, hierbij staat de jeugdharmonie centraal , we werken een heel jaar naar zo een concert toe.

Activiteiten zijn er bij de vleet! Een film-, schaats-, kajak- of repetitienamiddag!

De organisatie staat onder de hoede van een Jeugdwerkgroep: iets oudere enthousiaste muzikanten, die zich ten volle willen inzetten om van elk werkjaar iets bijzonders te maken!

Wil je deel uitmaken van onze jeugdharmonie? Van harte welkom!

Met vriendelijke groeten, Stijn Somers

Je kan vrijblijvend contact opnemen met Cindy Capiot: 0472 67 17 64