Jeugdharmonie “De Biesenfluiters” en NIEUW onze jeugdbeweging “EASY DORUS”

Jeugdharmonie De Biesenfluiters is een harmonieorkest voor jonge en beginnende muzikanten.

Alle muzikanten die al een jaar of langer een blaasinstrument of slagwerk bespelen zijn welkom!

Onder leiding van dirigent Stijn Somers repeteren we regelmatig op zaterdagavond van 18h30 tot 19h30. Jeugdige muzikanten van Rijkhoven (of buurgemeenten) komen langs om te musiceren en zich te amuseren. We spelen werkelijk alle soorten muziek: van Dimitri Vegas & Like Mike tot ABBA.

Alles komt aan bod!

We geven onze muzikanten ook de kans om op te treden! Elk jaar organiseren we een koffieconcert. Voor de jeugdharmonie’ers is het een unieke ervaring, die hen een grote stap dichter brengt naar de “grote” harmonie. Doorheen het jaar organiseren we ook één groot concert, hierbij staat de jeugdharmonie centraal , we werken een heel jaar naar zo een concert toe.

Activiteiten zijn er bij de vleet! Een film-, schaats-, kajak- of repetitienamiddag!

Wil je deel uitmaken van onze jeugdharmonie? Van harte welkom!

Met vriendelijke groeten, Stijn Somers

Je kan vrijblijvend contact opnemen met Cindy Capiot: 0472 67 17 64

NIEUW!!!!

Sinds kort werd er een nieuw jeugdbestuur samengesteld. 

Om onze jeugdwerving en hiermee ook de toekomst van onze harmonie te verzekeren startten zij alvast met een aantal projecten.

Ze zijn de bedenkers van een nieuwe jeugdvereniging “EASY DORUS” binnen onze harmonie, waar aandacht voor muziek, sociale activiteiten en een goed groepsgevoel de basis zullen vormen om kinderen, van alle leeftijden, makkelijk te laten instappen in zowel de wereld van muziek maken, alsook hun vorming hieromtrent.

Spelenderwijs leren muziek maken in een gezellige jeugdige groepssfeer waar er ook aandacht zal zijn voor het instapniveau van elk kind.
En niet alleen maar muziek maken maar ook samen genieten van groepsuitstapjes, sociale activiteiten, zoals het een echte jeugdbeweging betaamt.

Onze jeugd repeteert wekelijks op vrijdag van 19.00u tot 20.00u

in het repetitielokaal in de Kogelstraat nr 7 te 3740 Rijkhoven

Onder de kundige en pedagogische leiding van Jonas Morre (in het bezit van een bachelor diploma Conservatorium)

Niet onbelangrijk om te vermelden, is dat de jeugdharmonie samenwerkt met de muziekschool. Op die manier kunnen er enkele lesuren samenspel worden vervangen door de uren binnen de (jeugd)harmonie. Dit is voornamelijk belangrijk voor de leerlingen die al in een hogere graad zitten. 

Interesse om zelf mee te spelen en deel uit te maken van een jonge dynamische groep met oog voor jouw graad en jouw kunnen?

Neem dan even contact op met 

JEUGD.HARMONIERIJKHOVEN@GMAIL.COM

of neem contact op met 0473449197